Over ons

Guis Juridisch Advies is een adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagbegeleiding en wordt door mij, mr. Ingrid Guis, geleid. Ik ben zelfstandig jurist arbeidsrecht.

Aan de Rijksuniversiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik Nederlands Recht gestudeerd, waar mijn hoofdrichtingen arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht waren. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de Raad van Beroep. Daarna ben ik als jurist bij verschillende bedrijven en adviesbureau’s werkzaam geweest.

Tijdens mijn huwelijk ben ik in de prachtige Achterhoek gaan wonen en ben ik een aantal jaren als freelance juridisch adviseur werkzaam geweest. Het directe contact met klanten sprak mij zo aan dat ik mijn werkzaamheden heb uitgebreid en een juridisch adviesbureau heb opgericht. Hier kan juridische hulp op maat gegeven worden aan werkgevers, werknemers en particulieren.

Mr. I.M. Guis


Nieuws van de rechtbank Gelderlandrechtspraak.nl

RSS-fout: A feed could not be found at `https://www.rechtspraak.nl/_layouts/15/feed.aspx?xsl=2&web=/RSS-feeds&page=d76b5824-1be2-4b74-b9c1-bece1eefc526&wp=f97050b4-1ed7-40b1-91c2-33937ef17b2a`; the status code is `403` and content-type is `text/html`